Atópase en pleno centro de Betanzos, na rúa dos Anxos ao final dos Soportais. Conta cun local climatizado propicio para longas sobremesas, atendido polos seus donos: Juan Carlos e María Esther. Servizo atento e amable nun local moi acolledor, que conta con acceso adaptado para persoas con discapacidade pola rúa Cruz Verde.
O aforamento é de 42 comensais.
Cociña de corte tradicional con toques propios, baseada en produto de mercado, tempada e proximidade.
Son dignos de mención pratos como o salpicón de lubrigante (un referente), as gambas con cachelos, as croquetas vegetarianas, a ensaladilla de peixe, o salmón con aguacate e mango e outros entrantes. Especialidade en peixes ao forno, con distintos mollos e elaboracións como o Rodaballo San Andrés, e pezas enteiras de distintos peixes segundo a súa sazón; e tamén o bacallau ao Tío Xan. Nos pratos de tempada non fallan a lamprea, os chipirones da ría, o bonito de Burela, cogomelos e perdiz estofada. Tamén hai pratos de carne como o jarrete, solombo, chuletitas, etc. Na repostaría caseira, a torta de queixo, o flan de xemas, os @almendrado de Betanzos, a torta de mazá e froitos secos…